Fatih Ortaokulu
15 TEMMUZ MAH. BAĞLAR 3. SK. NO: 12 DİCLE / DİYARBAKIR

VİZYON

BIZ; ögrencilerimizi, çagin gerektirdigi anlayisa ve teknolojik ihtiyaçlara cevap verebilecek donanima sahip, çevresiyle olumlu ve uyumlu iletisim kuran, bilgi ve becerisini hayatina yansitan, görev ve sorumluluk duygusuyla okula niçin geldiginin bilincinde olan bireyleri mutlu ve basarili olacagi bir hayata hazirlamak için VARIZ.

MİSYON

Öğrencisinin sahip olduğu yetenekleri ortaya çıkaran, geliştiren; akademik başarısını yükselten, çalışmaları eğitim alanında referans gösterilen, etkin ve öncü bir kurum olmak ilkemizdir.

BAŞARILAR

2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİNDE KAZANDIRDIĞI 18 FEN LİSESİ İLE İLÇEMİZDE BÜYÜK BİR BAŞARI YAKALAMIŞTIR. 2021 15 ÖĞRENCİMİZ BURSLULK SINAVINI KAZANMIŞTIR.
Öğretim Şekli :İkili Öğretim

İkili Öğretim

Ders Başlama ve Bitiş

DERS BAŞLAMA SAATİ FATİH ORTAOKULU İÇİN BAŞLAMA SAATİ:07:30 BİTİŞ SAATİ : 13:10 DERS BAŞLAMA SAATİ FATİH İLKOKULU İÇİN BAŞLAMA SAATİ: 13:20 BİTİŞ SAATİ :18:10

BELLİ BAZI KÖYLERDEN SERVİSLE GİDİP GELEN ÖĞRENCİLERİMİZ MEVCUTTUR.

85 Km

85 km